Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions - Amendment 1: Requirements and guidance on the use of larger test portion size for qualitative methods (ISO 6887-1:2017/DAM 1:2023); German and English version EN ISO 6887-1:2017/prA1:2023
German title
Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Vorbereitung von Untersuchungsproben und Herstellung von Erstverdünnungen und von Dezimalverdünnungen für mikrobiologische Untersuchungen - Teil 1: Allgemeine Regeln für die Herstellung von Erstverdünnungen und Dezimalverdünnungen - Änderung 1: Anforderungen und Leitlinien für die Verwendung größerer Prüfmengen bei qualitativen Verfahren (ISO 6887-1:2017/DAM 1:2023); Deutsche und Englische Fassung EN ISO 6887-1:2017/prA1:2023
Date of issue
2023-07-07
Publication date
2023-08
Original language
German,
English
Pages
27
Date of issue
2023-07-07
Publication date
2023-08
Original language
German,
English
Pages
27
DOI
https://dx.doi.org/10.31030/3447250
Product information on this site:
Quick delivery via download or delivery service
Buy securely with a credit card or pay upon receipt of invoice
Please get in touch with the relevant contact person at DIN if you have problems understanding the content of the standard or need advice on how to apply it.