Standard
[WITHDRAWN]
DIN 18861-3:2008-03
Equipment for commercial kitchens - Dishwashing facilities and sinks - Part 3: Hand rinse basin, requirements and testing
German title
Großküchengeräte - Spültische und -becken - Teil 3: Handwaschbecken, Anforderungen und Prüfung
Publication date
2008-03
Original language
German
Pages
9
Publication date
2008-03
Original language
German
Pages
9
Product information on this site:
Quick delivery via download or delivery service
Buy securely with a credit card or pay upon receipt of invoice
All transactions are encrypted
Content
Content (de)
Vorwort
Anwendungsbereich
Normative Verweisungen
Begriffe
Show subsection Close subsection Handwaschbecken
Abdeckung
Beckenverkleidung
Bezeichnungen
Allgemeine Anforderungen und Prüfung
Show subsection Close subsection Allgemeines
Anforderungen an die Abdeckung
Becken von Handwaschbecken
Zulaufarmaturen
Anschluss an das Trinkwasserversorgungsnetz
Sicherheitstechnische Anforderungen
Show subsection Close subsection Allgemeines
Wandbefestigung
Anforderungen an die Bauweise
Werkstoffe
Hygieneanforderungen
Aufstellungs- und Bedienungsanleitung
Kennzeichnung
Literaturhinweise (informativ)
Cooperation at DIN
Please get in touch with the relevant contact person at DIN if you have problems understanding the content of the standard or need advice on how to apply it.
Loading recommended items...
Loading recommended items...
Loading recommended items...
Loading recommended items...