Microbiology of the food chain - Method validation - Part 2: Protocol for the validation of alternative (proprietary) methods against a reference method - AMENDMENT 1: Revision of qualitative MCS data evaluation, RLOD calculations in the ILS, calculation and interpretation of the RT study, and inclusion of a commercial sterility testing protocol for specific products (ISO 16140-2:2016/DAM 1:2023); German and English version EN ISO 16140-2:2016/prA1:2023
German title
Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Verfahrensvalidierung - Teil 2: Arbeitsvorschrift für die Validierung von alternativen (urheberrechtlich geschützten) Verfahren anhand eines Referenzverfahrens - ÄNDERUNG 1: Überarbeitung der Datenauswertung der qualitativen Verfahrensvergleichsuntersuchung, RLOD-Berechnungen der Ringversuche, Berechnung und Interpretation von Untersuchungen der relativen Richtigkeit und Aufnahme einer Arbeitsvorschrift zur kommerziellen Sterilitätsprüfung für bestimmte Produkte (ISO 16140-2:2016/DAM 1:2023); Deutsche und Englische Fassung EN ISO 16140-2:2016/prA1:2023
Date of issue
2023-07-14
Publication date
2023-08
Original language
German,
English
Pages
63
Date of issue
2023-07-14
Publication date
2023-08
Original language
German,
English
Pages
63
DOI
https://dx.doi.org/10.31030/3475824
Product information on this site:
Quick delivery via download or delivery service
Buy securely with a credit card or pay upon receipt of invoice
All transactions are encrypted
ICS
07.100.30
DOI
https://dx.doi.org/10.31030/3475824
Cooperation at DIN
Please get in touch with the relevant contact person at DIN if you have problems understanding the content of the standard or need advice on how to apply it.