Standards Worldwide
Standards Worldwide
Phone +49 30 58885700-07

Technical rule [CURRENT]

BVL L 23.05-2:2012-01

Untersuchung von Lebensmitteln - Bestimmung von Aflatoxin B1 und der Summe von Aflatoxin B1, B2, G1 und G2 in Haselnüssen, Erdnüssen, Pistazien, Feigen und Paprikapulver - HPLC-Verfahren mit Immunoaffinitätssäulen-Reinigung und Nachsäulenderivatisierung (Übernahme der gleichnamigen Norm DIN EN 14123, Ausgabe März 2008)

German title
Untersuchung von Lebensmitteln - Bestimmung von Aflatoxin B1 und der Summe von Aflatoxin B1, B2, G1 und G2 in Haselnüssen, Erdnüssen, Pistazien, Feigen und Paprikapulver - HPLC-Verfahren mit Immunoaffinitätssäulen-Reinigung und Nachsäulenderivatisierung (Übernahme der gleichnamigen Norm DIN EN 14123, Ausgabe März 2008)
Publication date
2012-01
Original language
German
Pages
25

from 86.90 EUR VAT included

from 81.21 EUR VAT excluded

Format and language options

PDF download
  • 86.90 EUR

Shipment (3-5 working days)
  • 94.70 EUR

Monitor with the Standards Ticker

Easily subscribe: Save time and money now!

You can also subscribe to this document - together with other important standards in your industry. This makes your work easier and pays for itself after a short time.

Sparschwein_data
Subscription advantages
Sparschwein Vorteil 1_data

Important standards for your industry, regularly updated

Sparschwein Vorteil 2_data

Much cheaper than buying individually

Sparschwein Vorteil 3_data

Useful functions: Filters, version comparison and more

Publication date
2012-01
Original language
German
Pages
25

Quick delivery via download or delivery service

Buy securely with a credit card or pay upon receipt of invoice

All transactions are encrypted

Also available in
Loading recommended items...
Loading recommended items...
Loading recommended items...
Loading recommended items...