Dear customers,

We are saying goodbye for the Easter holidays and will be back in person for you from 22.04.2025.

Please note that new registrations and requests to be processed manually will only be processed from this date.

You can of course place orders and downloads online at any time, and our FAQs provide you with lots of helpful information.

We wish you a happy Easter!

Your DIN Media GmbH

Standards Worldwide
Standards Worldwide
Phone +49 30 58885700-07

Technical rule [WITHDRAWN] Article is not orderable

BVL L 00.00-71(EG):2002-12

Untersuchung von Lebensmitteln - Probenvorbereitung und Kriterien für die Analyseverfahren zur amtlichen Kontrolle der Ochratoxin-A-Gehalte in bestimmten Lebensmitteln - Anhang II der Richtlinie der Kommission vom 13. März 2002 zur Festlegung der Probenahmeverfahren und Analysemethoden für die amtliche Kontrolle der Ochratoxin-A-Gehalte in Lebensmitteln (2002/26/EG) (ABl. EG Nr. L 75/42 vom 16.3.2002)

German title
Untersuchung von Lebensmitteln - Probenvorbereitung und Kriterien für die Analyseverfahren zur amtlichen Kontrolle der Ochratoxin-A-Gehalte in bestimmten Lebensmitteln - Anhang II der Richtlinie der Kommission vom 13. März 2002 zur Festlegung der Probenahmeverfahren und Analysemethoden für die amtliche Kontrolle der Ochratoxin-A-Gehalte in Lebensmitteln (2002/26/EG) (ABl. EG Nr. L 75/42 vom 16.3.2002)
Publication date
2002-12
Original language
German
Pages
2
Publication date
2002-12
Original language
German
Pages
2

Quick delivery via download or delivery service

Buy securely with a credit card or pay upon receipt of invoice

All transactions are encrypted

Replacement amendments

This document has been replaced by: BVL L 00.00-71(EG):2021-07 .

Loading recommended items...
Loading recommended items...
Loading recommended items...
Loading recommended items...