Standards Worldwide
Standards Worldwide
Phone +49 30 58885700-07

Technical rule [CURRENT]

BVL L 00.00-19/4:2021-07

Untersuchung von Lebensmitteln - Bestimmung von Elementspuren in Lebensmitteln - Teil 4: Bestimmung von Gesamt-Quecksilber in Lebensmitteln mit Atomabsorptionsspektrometrie (AAS)-Kaltdampftechnik nach Druckaufschluss (Aktualisierung der europäischen Norm DIN EN 13806:2002-11 durch die Arbeitsgruppe des BVL "Elementanalytik" zur Durchführung des § 64 LFGB)

German title
Untersuchung von Lebensmitteln - Bestimmung von Elementspuren in Lebensmitteln - Teil 4: Bestimmung von Gesamt-Quecksilber in Lebensmitteln mit Atomabsorptionsspektrometrie (AAS)-Kaltdampftechnik nach Druckaufschluss (Aktualisierung der europäischen Norm DIN EN 13806:2002-11 durch die Arbeitsgruppe des BVL "Elementanalytik" zur Durchführung des § 64 LFGB)
Publication date
2021-07
Original language
German
Pages
6

from 35.40 EUR VAT included

from 33.08 EUR VAT excluded

Format and language options

PDF download
  • 35.40 EUR

Shipment (3-5 working days)
  • 38.60 EUR

Monitor with the Standards Ticker

Easily subscribe: Save time and money now!

You can also subscribe to this document - together with other important standards in your industry. This makes your work easier and pays for itself after a short time.

Sparschwein_data
Subscription advantages
Sparschwein Vorteil 1_data

Important standards for your industry, regularly updated

Sparschwein Vorteil 2_data

Much cheaper than buying individually

Sparschwein Vorteil 3_data

Useful functions: Filters, version comparison and more

Publication date
2021-07
Original language
German
Pages
6

Quick delivery via download or delivery service

Buy securely with a credit card or pay upon receipt of invoice

All transactions are encrypted

Also available in
Loading recommended items...
Loading recommended items...
Loading recommended items...
Loading recommended items...