Standards Worldwide
Standards Worldwide
Phone +49 30 58885700-07

Technical rule [CURRENT]

BVL L 06.00-16:2019-07

Untersuchung von Lebensmitteln - Vorbereitung von Untersuchungsproben und Herstellung von Erstverdünnungen und von Dezimalverdünnungen für mikrobiologische Untersuchungen - Teil 2: Spezifische Regeln für die Vorbereitung von Fleisch und Fleischerzeugnissen (Übernahme der gleichnamigen Norm DIN EN ISO 6887-2, Juli 2017)

German title
Untersuchung von Lebensmitteln - Vorbereitung von Untersuchungsproben und Herstellung von Erstverdünnungen und von Dezimalverdünnungen für mikrobiologische Untersuchungen - Teil 2: Spezifische Regeln für die Vorbereitung von Fleisch und Fleischerzeugnissen (Übernahme der gleichnamigen Norm DIN EN ISO 6887-2, Juli 2017)
Publication date
2019-07
Original language
German
Pages
14

Please select

from 71.90 EUR VAT included

from 67.20 EUR VAT excluded

Purchasing options

PDF download
  • 71.90 EUR

Shipment (3-5 working days)
  • 78.30 EUR

Online service subscriptions

This document also features in an online service. Online services not only give you electronic access to collections of standards, they contain lots of extra information too (such as directives, legal texts, commentaries, etc.). There are automatic updates on a regular basis – and online services also give you large savings compared with the cost of purchasing standards individually.

Suitable online services
Publication date
2019-07
Original language
German
Pages
14

Quick delivery via download or delivery service

Buy securely with a credit card or pay upon receipt of invoice

All transactions are encrypted

Also available in
Loading recommended items...
Loading recommended items...
Loading recommended items...
Loading recommended items...