Standards Worldwide
Standards Worldwide
Phone +49 30 58885700-07

Technical rule [CURRENT]

BVL L 06.00-13a/2:2024-04

Untersuchung von Lebensmitteln - Nachweis und Bestimmung von Geweben und weiteren Bestandteilen in Fleisch, Fleischerzeugnissen und Wurstwaren - Verfahren zur histologischen Untersuchung - Teil 2: Färbeverfahren für histologische Schnitte

German title
Untersuchung von Lebensmitteln - Nachweis und Bestimmung von Geweben und weiteren Bestandteilen in Fleisch, Fleischerzeugnissen und Wurstwaren - Verfahren zur histologischen Untersuchung - Teil 2: Färbeverfahren für histologische Schnitte
Publication date
2024-04
Original language
German
Pages
8

from 43.00 EUR VAT included

from 40.19 EUR VAT excluded

Format and language options

PDF download
  • 43.00 EUR

Shipment (3-5 working days)
  • 46.60 EUR

Monitor with the Standards Ticker

Easily subscribe: Save time and money now!

You can also subscribe to this document - together with other important standards in your industry. This makes your work easier and pays for itself after a short time.

Sparschwein_data
Subscription advantages
Sparschwein Vorteil 1_data

Important standards for your industry, regularly updated

Sparschwein Vorteil 2_data

Much cheaper than buying individually

Sparschwein Vorteil 3_data

Useful functions: Filters, version comparison and more

Publication date
2024-04
Original language
German
Pages
8

Quick delivery via download or delivery service

Buy securely with a credit card or pay upon receipt of invoice

All transactions are encrypted

Replacement amendments

This document partially replaces BVL L 06.00-13:1989-12 .

Also available in
Loading recommended items...
Loading recommended items...
Loading recommended items...
Loading recommended items...